Hyppää sisältöön

Luvat ja valvonta -palvelun tukisivusto kehittyy käyttöönottavien viranomaisten tarpeisiin

Tukisivusto

Luvat ja valvonta -palvelun tukisivuston ”Tietoa palvelusta” -osion sisältö on päivittynyt tarjoten viranomaisille entistä selkeämmin tietoa palvelusta ja yhteisestä palveluympäristöstä. Uusina sisältökokonaisuuksina tukisivustolle on julkaistu sivut viranomaisten ja Luvat ja valvonta -palvelun yhteinen Ekosysteemi ja Viranomainen osana palvelukokonaisuutta, jossa eri palvelukokonaisuuksien viranomaiset ja näiden luvat, sekä velvoitteet on esitelty.

Uusien sisältöjen lisäksi merkittäviä päivityksiä ovat saaneet Luvat ja valvonta -palvelun Hyödyt -sivu ja Liitostavat, jossa entistä selkeämmin on tuotu esiin palveluliitosten eri vaihtoehtojen käyttökohteet huomioiden mm. viranomaisten yhteiskäyttöpalvelut ja erilaiset integraatioratkaisut, joista esimerkkinä vaikkapa ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen.

Tukisivustolle on tuotu entistä enemmän videomateriaalia viranomaisten tueksi. Tällä pyritään selkeyttämään kirjallista materiaalia ja tarjoamaan mahdollisimman sujuva tiedon saanti palvelusta, sekä palvelun ja viranomaisten keskinäisen toiminnan edellytyksistä.

Tukisivustoa tullaan kehittämään jatkossa palvelun uudistuessa ja viranomaispalautteen avulla. Tutustu uudistettuihin sisältöihin osoitteessa https://luvatjavalvonta.fi.